Discreet verpakt en bezorgd!

Voor 23.00 uur je bestelling geplaatst = volgende dag al genieten! 

Bekkenbodemspieren trainen, zo doe je dat!

Bekkenbodemspieren trainen voor betere seks? Klinkt misschien als een fabel, maar dat is het zeker niet! Voordat we je uitleggen hoe je op een (fijne) manier je bekkenbodemspieren kunt trainen, leggen we je eerst uit wat de functie van de bekkenbodemspier is.

Bekkenbodemspieren: hoe zit het?

Het bekken zijn de botten onderaan de buik (tussen je heupen). De blaas, dunne darm en baarmoeder zijn hier gelegen. De bekkenbodem heeft verschillende functies waaronder het ophouden van urine en het mogelijk maken van seks. Om fijn te kunnen vrijen, is het van belang je bekkenbodemspieren te ontspannen.

Verzwakte bekkenbodemspieren

Spieren kunnen verzwakken, waardoor ze slapper worden. Dit kan bijvoorbeeld op een natuurlijke manier gaan (doordat je ouder bent geworden) maar kan ook voorkomen als gevolg van een zwangerschap. Je vagina kan hierdoor minder strak voelen. Iets wat jij en je partner waarschijnlijk beide niet fijn vinden. Jij niet omdat het lastiger is om tot een orgasme te komen, en je partner niet omdat er minder wrijving is.

Bekkenbodemspieren trainen voor een strakkere vagina

Heb je het idee dat je vagina minder strak is dan voorheen? Daar wil je waarschijnlijk iets aan doen en gelukkig kan dat ook! Door je bekkenbodemspieren te trainen zorg je voor een strakkere vagina. Je krijgt beter de controle over je spieren waardoor je deze kunt aanspannen tijdens de seks.

Hoe train ik mijn bekkenbodemspieren?

Op zoek naar een eenvoudige en relatief ontspannende manier om je bekkenbodemspieren te trainen? Train ze met vaginaballen! Door de vaginaballen in te brengen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Snelle levering

Volgende dag in huis!*

De beste seksspeeltjes!

Getest door vrouwen - voor vrouwen

Discretie gegarandeerd!

Discreet verpakt en bezorgd!

Veilig bestellen

Betaling via beveiligde verbinding

© Lucy X – Seksspeeltjes 2021 | Sitemap

Don't be a stranger

Contact Me.

Let's work together.
drop me a line .

Email Address

alexdaniels@gmail.com

Phone Number

1-205 589 3787

My Address

Birmingham, Alabama

Write
Me.

Lorem ipsum dolor sit amet, cons ctetur adiscing elit, sed do eiusmod tempor incid.