Discreet verpakt en bezorgd!

Voor 23.00 uur je bestelling geplaatst = volgende dag al genieten! 

De eerste keer anaal

Experimenteren met anale seks? Lijkt het je spannend om dit voor de eerste keer te ervaren samen met je partner? Dat is het ook! Er zijn helaas heel wat misvattingen over anale seks. Het zou te pijnlijk zijn en je hoort vaak dat het vies is. Bij Lucy X denken we daar heel anders over. In deze blog delen we dan ook graag een aantal tips zodat de jouw eerste keer anaal een fijn ervaring is.

De eerste keer anaal? Gebruik glijmiddel!

Heb je horrorverhalen gehoord over anale seks? Grote kans dat deze verhalen afkomstig zijn van mensen die geen glijmiddel gebruikt hebben. Door glijmiddel te gebruiken zorg je voor een soepele wrijving. Zo voorkom je dat de eerste keer anale seks pijn doet. Voor anale seks zijn er diverse glijmiddelen verkrijgbaar. Wij raden aan een glijmiddel op siliconenbasis te gebruiken.

Eerste keer anaal

Begin rustig – masseren & likken

Bij de eerste keer anale seks – maar ook daarna – is het aan te raden om altijd rustig aan te beginnen. Laat je partner je anus masseren. Ook kun je (als jullie hier beide voor openstaan) vragen of je partner je anus wil likken.

Het masseren (en eventueel likken) van de anus zal ervoor zorgen dat je ontspant. Vraag je partner om voldoende glijmiddel te gebruiken. Als je ontspannen bent, zal het ook geen pijn doen. Het zal juist fijn voelen. Bij de eerste keer anale seks is het dus aan te raden om rustig te beginnen!

Vind je het lastig om te ontspannen? Een klein drankje kan helpen. Maar ga hier niet te ver in. Drink je teveel? Dan is het effect averechts.

De eerste keer anale seks & hygiëne

Willen jullie anale seks proberen? Het is aan te raden om beiden een warm bad of een warme douche te nemen. Dit heeft alles te maken met hygiëne. Als je je niet schoon voelt, is het lastig om je over te geven aan anale seks.

Penetratie

Ben je volledig ontspannen en willen jullie overgaan tot anale seks? We raden aan om eerst te wennen aan het gevoel dat hij in je zit. Laat hem dus niet gelijk tekeer gaan, het is immers geen porno. Een aantal tips om jullie eerste keer soepel te laten verlopen:

  • Wen eerst aan het gevoel van zijn penis, laat hem nog niet direct bewegen en neem hier de tijd voor. Doe niets overhaast.

  • Beweeg zelf rustig om te wennen aan het gevoel, laat je partner hierbij niets doen.

  • Voelt het goed? Voor je man een teken dat hij zelf ook de controle kan nemen.

One comment

  1. Anoniem11

    Goede tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Snelle levering

Volgende dag in huis!*

De beste seksspeeltjes!

Getest door vrouwen - voor vrouwen

Discretie gegarandeerd!

Discreet verpakt en bezorgd!

Veilig bestellen

Betaling via beveiligde verbinding

© Lucy X – Seksspeeltjes 2021 | Sitemap

Don't be a stranger

Contact Me.

Let's work together.
drop me a line .

Email Address

alexdaniels@gmail.com

Phone Number

1-205 589 3787

My Address

Birmingham, Alabama

Write
Me.

Lorem ipsum dolor sit amet, cons ctetur adiscing elit, sed do eiusmod tempor incid.