Discreet verpakt en bezorgd!

Voor 23.00 uur je bestelling geplaatst = volgende dag al genieten! 

Eerste vibrator

Je eerste vibrator kopen? We kunnen ons voorstellen dat je geen idee hebt waar je moet beginnen. Het aanbod vibrators is ontzettend groot. En dan heb je ook nog eens tientallen soorten waar je uit kunt kiezen. Bij Lucy X hebben we alle vibrators getest. We adviseren je dan ook graag over je eerste vibrator. Kom je er ondanks het lezen van deze pagina niet uit? Stuur ons dan gerust een berichtje, we helpen je graag verder met je eerste vibrator!

Onze top 3 eerste vibrators
Ook wij vinden het aanbod groot. Om je goed advies te geven voor je eerste vibrator, hebben we daarom een top 3 gemaakt. In deze top 3 bevinden zich diverse soorten vibrators. Ondanks dat het ‘je eerste vibrator’ is, zijn we van mening dat je zeker niet voor het meest eenvoudige model moet kiezen.

Fijn om te weten: Ben je van plan je eerste vibrator bij Lucy X te bestellen? Je hoeft je geen zorgen te maken over je privacy. Wij verzenden al onze pakketten op discrete wijze.

Nummer 1 ‘eerste vibrator’: Satisfyer Pro 2000. 

Heb je nog geen ervaring met een vibrator? De Satisfyer Pro 2000 is ontzettend populair. Zowel bij vrouwen zonder ervaring als voor meer ervaren vrouwen. De Satisfyer Pro 2000 is een luchtdruk vibrator. Je plaatst het apparaat niet direct op je clitoris. Middels luchtdruk verwent dit kleine apparaatje je. Plezier gegarandeerd! Veel vrouwen bereiken een orgasme met dit apparaat (ook vrouwen die doorgaans lastig klaarkomen!). Het is dan ook niet voor niets dat deze specifieke vibrator ontzettend populair is. Alleen op onze website zijn er al talloze gebruikerservaringen te vinden.

Satisfyer Pro 2000

Ons #1 best-geteste eerste speeltje. Genot gegarandeerd!
#1 getest!

Nummer 2 ‘eerste vibrator’: Vaginale en clitorale stimulatie tegelijkertijd 

Ga je voor je eerste vibrator? Dan begin je met een ‘Tarzan’ gelijk goed! De Tarzan is al jaren een erg populaire vibrator. Dit komt doordat dit type zowel de vagina als clitoris stimuleert. De Tarzan is een typische ‘staafvibrator’ en heeft een extra toevoeging om de clitoris te stimuleren. 

Tarzan

Ons #2 best-geteste eerste speeltje. Geniet van vaginale en clitorale stimulatie tegelijkertijd.
#1 getest!
tarzan vibrator

Nummer 3 ‘eerste vibrator’: Wandvibrator 

Als je voor je eerste vibrator gaat, dan wil je er een in huis halen die doet wat het verwacht: je plezier geven. Dat is zeker zo met een ‘wand vibrator’! Wandvibrators zijn zeer krachtig en eenvoudig in gebruik. Dit type vibrator is al tientallen jaren ontzettend populair. Ooit werd het enkel gebruik als massageapparaat voor bijvoorbeeld de nek en schouders. Tot de Amerikaanse sekscoach (Betty Dodson) de wandvibrator prees als ultieme vibrator. Ook in de serie ‘Sex in the City’ zien we de wandvibrator. 

Op zoek naar een goede eerste vibrator? Met de wandvibrator maak je een erg goede keuze! 

Wandvibrator

Ons #3 best-geteste eerste speeltje. Geniet van de kracht van een wandvibrator. Al jarenlang dé bestseller in Amerika.
#1 getest!

Koop veilig én anoniem jouw eerste vibrator!

Hopelijk heb je na het lezen van deze pagina een idee welke vibrator geschikt is voor jou. Als je voor één van de vibrators uit ons lijstje kiest, weet je zeker dat je zult genieten. Bestellingen bij Lucy X worden vaak dezelfde dag nog verzonden. Bestel je op werkdagen voor 23.00 uur? Dan heb je jouw ‘eerste’ vibrator de volgende dag al in huis! Als onze pakketjes worden in een blanco verpakkingsdoos verzonden. Privacy gegarandeerd. 

Veelgebruikte zoektermen voor deze pagina:

  • Vibrator eerste keer
  • Vibrator voor beginners
  • Wandvibrator
  • Luchtdrukvibrator
  • Tarzan vibrator 
  • Tarzan speeltje 
Snelle levering

Volgende dag in huis!*

De beste seksspeeltjes!

Getest door vrouwen - voor vrouwen

Discretie gegarandeerd!

Discreet verpakt en bezorgd!

Veilig bestellen

Betaling via beveiligde verbinding

© Lucy X – Seksspeeltjes 2021 | Sitemap

Don't be a stranger

Contact Me.

Let's work together.
drop me a line .

Email Address

alexdaniels@gmail.com

Phone Number

1-205 589 3787

My Address

Birmingham, Alabama

Write
Me.

Lorem ipsum dolor sit amet, cons ctetur adiscing elit, sed do eiusmod tempor incid.