Discreet verpakt en bezorgd!

Voor 23.00 uur je bestelling geplaatst = volgende dag al genieten! 

Vagina fisting voor beginners, 5 tips (2021!)

Fisting, vuistneuken of fistfucken. Verschillende termen die dezelfde handeling beschrijving. Deze woorden komen wat intens over, maar passen daardoor wel bij de handeling. Bij deze handeling wordt de gehele hand in de vagina naar binnen gebracht. Niet iets wat je zomaar doet. Het is belangrijk dat de spieren van de vagina voldoende losgemaakt zijn en ingrediënten als glijmiddel en voldoende geduld dienen ook aanwezig te zijn.

Fistfucken voor een intens orgamse!

Wat maakt fisten zo aantrekkelijk?

Een gehele hand/vuist in je vagina, we kunnen ons voorstellen dat dit niet direct aantrekkelijk klinkt. Toch zorgt vaginaal fisten voor een intense stimulatie. Waarschijnlijk heb je wel eens een vibrator of didlo gebruikt. Bij fisting creer je een sterk gevoel van volheid. Veel dames vinden dit een ontzettend aangenaam gevoel. Fisting komt ook veel voor bij lesbische koppels. Het gebruik van je eigen lichaamsdelen is tenslotte een stuk intiemer dan het gebruik van een seksspeeltje (zoals een vibrator of een dildo).

Hoe fisten? Onze tips!

Wil je leren hoe je moet fisten? Volg onze tips en zorg ervoor dat je eerste fisting ervaring er een is om voor altijd te herinneren (op een positieve manier). Fisten is namelijk erg fijn, maar moet wel goed uitgevoerd worden.

Tip 1: Fisten vraagt om een goede voorbereiding

Allereerst is het belangrijk dat je partner voldoende opgewonden is. Fisten is niet iets wat je als een van de eerste handelingen doet ;-). Zorg er bijvoorbeeld middels orale seks of door de clitoris te stimuleren dat ze voldoende geil is.

Bij fisting raden we aan om altijd glijmiddel te gebruiken. Wist je dat er glijmiddel bestaat speciaal voor fisting? Dit glijmiddel heeft een dikkere structuur, hierdoor hoef je het minder vaak aan te brengen.

Tip 2: De stand van je hand

Het inbrengen van één of twee vingers heb je al vaker gedaan, dat is geen probleem. Maar hoe breng je een hele hand in bij je partner? We raden je aan om je handpalm omhoog te houden. Plaats vervolgens je ring- en wijsvinger op je middelvinger. Breng ook je pink en duim naar elkaar toe. Als het goed is ontstaat er nu een Pyramide-achtige vorm.

Tip 3: Je hand inbrengen (fisting!)

Heb je voldoende glijmiddel aangebracht en is je partner volledig opgewonden en klaar om gefist te worden? Breng rustig je vinger (vinger voor vinger) naar binnen. Neem hier voldoende de tijd voor. Loop niet te hard van stapel. Geef haar vagina voldoende tijd om op te rekken. Als je partner aangeeft er klaar voor te zijn, breng je je hand in positie zoals beschreven bij tip 2. Ga rustig naar binnen. Eenmaal volledig naar binnen kun je een vuist maken. Het vaginaal penetreren van je partner met jouw vuist is ontzettend intens en zal haar een fijn, gevuld gevoel geven.

Tip 4: Stimulatie voor nog meer genot

Het gevoel van jouw vuist in haar vagina is al een beleving op zich. Klaar voor een volgende stap? Maak rustig kleine cirkelbewegingen met je vuist. Hierbij kun je eventueel zachtjes met je knokkels tegen de baarmoederhals stoten.

Tip 5: Rust is geboden bij ‘de weg terug’

Genoten van jouw eerst keer fisten? Het is belangrijk je hand niet zomaar in één keer te verwijderen. Verwijder je hand met beleid. We raden je aan om met je andere hand de vagina van je partner te masseren. Ook kun je vragen of ze zelf haar clitoris wil stimuleren. Dit zal de handeling van het verwijderen van je hand minder heftig maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Snelle levering

Volgende dag in huis!*

De beste seksspeeltjes!

Getest door vrouwen - voor vrouwen

Discretie gegarandeerd!

Discreet verpakt en bezorgd!

Veilig bestellen

Betaling via beveiligde verbinding

© Lucy X – Seksspeeltjes 2021 | Sitemap

Don't be a stranger

Contact Me.

Let's work together.
drop me a line .

Email Address

alexdaniels@gmail.com

Phone Number

1-205 589 3787

My Address

Birmingham, Alabama

Write
Me.

Lorem ipsum dolor sit amet, cons ctetur adiscing elit, sed do eiusmod tempor incid.